FAQ

Ofte Stilte Spørsmål

Våre kunder spør oss om

 • Hos Logomarked har vi design-pakker for alle størrelser, budsjetter og behov. Vi har tre ulike pakker som har ulikt innhold og pris! En logo hos oss koster fra kun 2990,- og er profesjonelt design i alle pakker. Trenger du en større pakke enn de oppførte så gjør vi det og!

 • Vi leverer første utkast allerede innen 24 timer etter bestilling! Etter utkastet er levert så vil det kun ta mellom 3-5 virkedager før ferdig firmalogo og design-filer er sendt til deg!

 • Ja, vi designer alt som en bedrift trenger. Uansett om det er Facebook-header, Flyers, Bannere, T-skjorter osv! I tillegg har vi et godt samarbeid med Trykkmateriell som også trykker alt design på trykk-produkter. Dette betyr at det kun trengs å være i kontakt med oss for både design og trykk, i tillegg til supre priser!

  1. Go Theme Options > Theme Update
  2. Enable Theme Update
  3. Insert your Themeforest username and an API key from your Envato account (Go Settings > API Keys on Envato’s account)
  4. Save changes and you’re ready.

  When there is a new update of Movedo you will be informed (message at top) in Appearance >Themes screen and in Theme Options screen. Then you will be able to updateMovedo with just one-click. Don’t forget to update the required plugins in case that you are prompted.

 • Selvfølgelig! Det er bare bra om du har noen idéer eller laget kladder for å vise eksempler på hva du selv ønsker. Da vil vi ta med dette når vi designer din logo eller annen materiell. Send oss filer på post@logomarked.no!

 • Ja, det gjør vi! Vi har et unikt samarbeid med Smart Digitalt som super flinke på alt innen nettsider og nettbutikker ++. Spør oss gjerne om hjelp!

 • Etter du har mottatt en logo eller annet design av oss så er det du som eier filene. Det betyr at du kan bruke disse designene der du måtte ønske uten noe problem!

 • Det er deg! Etter vi har levert en ferdig og fullstendig firmalogo eller et design så eier du dette og har full rettighet på det.

Logomarked er en profesjonell designer

LOGO MED PASSION

TIL FASTPRIS

Logomarked – Firmalogo, Grafisk Design & Rådgivning

Åpningstider: 09:00 – 18:00
Adresse: Parkalléen 13, 3257 Larvik
Telefon: 477 20 281