Logo Design

Det er ingen tvil om at logo alltid har vært viktig. Kvaliteten på logo blir imidlertid mer og mer viktig etter hvert som teknologien utvikler seg og etter hvert som flere og flere aktører kommer inn i markedet. Jo flere konkurrenter det er, jo mer kresne blir man.

Som bedrift er det derfor viktig å gi et godt førsteinntrykk til kundene, og det er her logoen spiller inn. Logoen din er veldig ofte det første kundene dine ser, og det er derfor du trenger å vise dem hvem du er og hva du står for så fort som mulig.

Her på Logomarked er vi profesjonelle logo-designere og vi kan designe din nye logo som forteller bedriftens historie.

Logo
Logo Farger

Farger

Logoer består av forskjellige elementer, som alle er viktige hver for seg og sammen. Logo design handler veldig mye om å kunne lese markedet og vite om målgruppen og dens preferanser og designe logoen basert på den. Farger vekker følelser, stemninger og minner hos oss alle, så det er viktig å være grundig når det gjelder fargevalg.

Vi velger farger som styrker din merkevare

Hos Logomarked gjør vi alltid en grundig analyse av bedriften din, markedet og målgruppen din, slik at vi vet hva som skjer og hva kundene dine foretrekker. Ved å gjøre oss kjent med det eksakte markedet du og din virksomhet er i, kan vi velge riktige farger for utformingen av din unike logo. Vi gjør en ny, grundig analyse for hver av våre kunder fordi vi vet at alle er forskjellige.

Logomarked Font-typer

Skrifttype

Et annet veldig viktig element i utformingen av en ny logo er valg av font. Mange logoer inneholder både et ikon og firmanavn, og det er viktig at navnet er designet med riktig skrift.

Den gode skrifttypen er lett å lese

Noe av det viktigste du må huske på når du velger font, er at det skal være lett å lese hva logoen sier. En font kan være noe så fint, men hvis kunder har problemer med å tolke firmanavnet, kan de synes det er vanskelig å finne deg, og du kan potensielt miste kunder.

Derfor velger vi i Logomarked alltid en font som vi er sikre på at alle kan lese og forstå, og som også kan tolkes på avstand, men som samtidig er vakker og en som samsvarer med merkevaren din.

Skriften skal støtte styrken til merkevaren din

Det er også viktig å ha fokusuttrykk i skriften. Noen skrifter kan virke barnslige eller uprofesjonelle for noen, mens andre kan virke konservative og kjedelige.

En font kan være perfekt for en type virksomhet, men helt feil for en annen type virksomhet. Vi velger fonter for logoen din basert på hvordan skriften best signaliserer verdiene du og ditt firma står for.

Hovedlogo:

Logomarked Hovedlogo

Vertikal Logo:

Logomarked Vertikal Logo

Logo Ikon:

Logomarked Favikon Web

Fleksibilitet

I tillegg til å ha en god logo for å signalisere bedriftens verdier og bidra til å styrke merkevaren din, bør den også ha forskjellige funksjoner som gjør det nyttig i alle sammenhenger. En av funksjonene er at en god logo skal være fleksibel. Dette betyr at den lett kan tilpasses til mange forskjellige formål.

En skalerbar logo kan brukes i alle sammenhenger

I tillegg er det viktig at skrifttypen i logoen er skalerbar, like viktig er det at hele logoen som en helhet er mulig å skalere. Logoen skal være skalerbar, slik at den kan brukes i mange forskjellige størrelser uten at det går ut over den høye kvaliteten. Med en skalerbar logo tegnet i vektorgrafikk kan du bruke logoen i flere forskjellige filformater og størrelser og sende et profesjonelt signal til potensielle kunder.

En logo må være brukbar i både farge og svart og hvitt

En annen ting som er viktig for å gjøre logoen din så fleksibel som mulig, er at logoen kan brukes i både farge og sort / hvit. Selv om logoen din er designet i farger, kan du møte situasjoner der det vil være nødvendig å trykke, skrive ut eller bruke den i svart og hvit – da er det viktig at den fremdeles gir det samme sterke uttrykket for virksomheten din som den gjør i farger.

Logoen skal kunne brukes både horisontalt og vertikalt

Vi i Logomarked sørger for at du får en fleksibel logo som kan brukes til alle tenkelige formål. Vi sørger for at du får logoen din i både en horisontal og vertikal versjon, slik at du er forberedt på enhver situasjon.

På digitale plattformer fungerer uttrykket stort sett best med logoen i en horisontal versjon, og i dagens Norge er det ofte i digitale sammenhenger at en logo er nødvendig. Imidlertid kan det fortsatt oppstå situasjoner der det er best å ha logoen vertikalt, og da er det bra å allerede ha denne versjonen for hånden.

Bestill logo til din bedrift

Slik er prosessen

1. Bestill logo

Første steg i prosessen er å bestille logo. Det gjør du enkelt til høyre for denne teksten eller nedenfor på mobil.

2. Få utkast etter 24 timer

Andre steg i prosessen er å få utkast etter kun 24 timer fra bestilling.

3. Gi tilbakemelding på utkast

Tredje steg i prosessen er å gi tilbakemelding på mottatt logo / design.

4. Ferdigstilling

Fjerde steg i prosessen er at vi gjør eventuelle endringer og sender ferdig logo til deg. Logoen sendes allerede 3-5 dager etter tilbakemelding er gitt.

Bestillingsskjema

Fyll ut feltene under og kom i gang!

Hva er en firmalogo?

En firmalogo er den visuelle identiteten til et firma. Dette logo-designet brukes ofte på alt materiell et firma har og er derfor viktig at designet er laget av kvalitet og er lett å huske.

Hvor mye koster en firmalogo?

Hvor mye en firmalogo koster avhenger av hvor du bestiller fra og hvilken kvalitet designet skal ha. Vi har 3 ulike pakker å velge mellom og den billigste pakken starter på 2990,- for en profesjonell logo!

Burde man ha en firmalogo?

Ja, en firmalogo av kvalitet og passion burde alle firmaer / bedrifter ha uansett størrelse og bransje. En firmalogo får dine kunder og andre potensielle kunder til huske ditt firma lettere!

Gratis firmalogo?

Det finnes mange alternativer for gratis firmalogo. Men burde man bruke en gratis logo? Vi mener man ikke burde gjøre det fordi designet ikke blir unikt for ditt firma og navn. I tillegg så kan hvem som helst kopiere din logo og sette inn sitt navn, som igjen kan ødelegge ditt rykte og din identitet. Få noen profesjonelle til å gjøre det for en grei sum, så blir det ordentlig!

Logomarked er en profesjonell designer

LOGO MED PASSION

TIL FASTPRIS

Logomarked – Firmalogo, Grafisk Design & Rådgivning

Åpningstider: 09:00 – 18:00
Adresse: Parkalléen 13, 3257 Larvik
Telefon: 477 20 281